Loading...

Create films that speaks
to the heart

EEN VERHAAL VAN LIEFDE, BLIJDSCHAP, HERINNERINGEN EN VERWACHTINGEN. MOOI GENOEG OM NOG GENERATIES LANG VAST TE HOUDEN EN DOOR TE GEVEN.

JE BRUILOFT IS DE BELANGRIJKSTE DAG VAN JE LEVEN.

DAAROM WILLEN WIJ ER GRAAG VOOR ZORGEN DAT JULLIE ONVERGETELIJKE DAG LETTERLIJK ONVERGETELIJKER WORDT, DOOR HET VERHAAL EN ALLE EMOTIES

VAN JULLIE MOOISTE DAG VOOR ALTIJD OP BEELD VAST TE LEGGEN.

ER ZIJN HEEL VEEL MOGELIJKHEDEN DIE WIJ  JULLIE KUNNEN BIEDEN.

HIERONDER DE OPTIES, MAAR ZIJN ER ANDERE WENSEN OF ALS JE NOG VRAGEN HEBT: STEL ZE GERUST, VIA MAIL OF TELEFONISCH.

DEZE DAG DRAAIT OM JULLIE SAMEN.
DOOR MIDDEL VAN BEELDEN EN MUZIEK KUN JE DE KOMENDE JAREN, MET FAMILIE EN VRIENDEN, OP JULLIE
PRACHTIGE TROUWDAG TERUGKIJKEN.

LATEN WE IETS MOOIS GAAN MAKEN!

BASIS pakket

• 5-6 minuten video

• 2 cameramensen

• 8 uur aanwezig

• Gelofte/Speeches verweven in de video

• Oplevering binnen 8 weken na bruiloft

• Digitale aanlevering in eigen webpagina
( voor dekstop, mobiel & tv en makkelijk te delen)

CEREMONIE pakket

• 5-6 minuten final video

• 2 cameramensen

• Gelofte en voltrekken huwelijk van babs worden verweven in de final video

• Oplevering binnen 8 weken na bruiloft

• Digitale aanlevering in eigen webpagina
( voor dekstop, mobiel & tv en makkelijk te delen)

EXTRA OPTIES

Basispakket incl 10 minuten video – om de gehele dag nog beter te laten zien

Bruiloft trialer – 60 seconde voor op de socials

Toost video – van familie en vrienden

Love Story – korte film over elkaar om te tonen tijdens bruiloft aan de gasten

FOMO (Fear Of Missing Out) – gehele ruwe edit

Enkele vriendelijke woorden

Ceremonie Marit en Bram

““ Toen mijn man mij ten huwelijk had gevraagd wisten we 1 ding meteen zeker..... we willen graag dat de ceremonie heel bijzonder wordt. Omdat de ceremonie voor ons zo belangrijk was, hebben we Patricia gevraagd of ze dit kon filmen. Patricia was meteen enthousiast en begon met de voorbereidingen. We hoefden zelf amper iets te doen, een kijkje op de locatie en het doorgeven van een wensenpakket was voor Patricia voldoende om ons supermoment vast te leggen. Ook op de dag zelf hadden we niet eens door dat er gefilmd werd, waardoor alles natuurlijk aan bleef voelen. En wat is het resultaat prachtig geworden. Vaak kijken mijn man en ik de film terug en genieten opnieuw van ons moment en genieten opnieuw met volle teugen. ””

Bruiloft – Jildou & Marnix

““ Een dag in een paar minuten herbeleven is bijna onmogelijk maar Gomez Productions was in staat om onze dag zo mooi vast te leggen dat we opnieuw stralen van geluk, kippenvel krijgen en een enorm groot gevoel van liefde voelen! Waar we vooraf twijfelden kunnen we nu alleen maar zeggen dat het een enorm voorrecht is om deze bijzondere dag op deze manier opnieuw te kunnen beleven! ””

Bruiloft Nicole & Ferry

“Op 23-10-2021 is door Gomez Productions onze trouwdag vastgelegd in een prachtige trouwfilm. De voorbereidende gesprekken naar de dag toe waren erg fijn om samen tot een goede afstemming te komen, de professionele werkwijze, passie voor het vak, het beste eruit halen wat erin zit en dat allemaal voor ons gevoel ongeregiseerd en op een natuurlijke ontspannen manier hebben wij de hele dag mogen ervaren. Het resultaat al vele malen terug bekeken en het blijft ons raken en bewonderen hoe onze dag zo mooi in beeld is gebracht. Vakkundig, professioneel, passie, humor, eerlijk en luisteren naar de wensen van de klanten maakt het tot een krachtig bedrijf en een aanrader voor iedereen. Klasse!”

Bruiloft Curaçao – Helmi & Bart

““ Wij zijn in Curaçao getrouwd en om onze vrienden en familie in NL een idee te geven van onze bruiloft hebben we Gomez Productions gevraagd een samenvatting te maken van onze trouwfilm. Ze heeft precies die elementen eruit gehaald die belangrijk waren en de meeste kijkers zelfs tot tranen roert. Het is een uniek filmpje geworden dat precies bij ons past, we zijn hier nog elke dag zo blij mee!! ””